När Moxy hade fest den 10 november 2012 var det i lokalen Astoria på Östermalm. Dessvärre blev det vid stängning kaos i garderoben.
– Det var en katastrof! Hela garderobsställningen rasade samman och efter det fick de ersätta jackor och åka med champagne till våra gäster. Men garderoben var inhyrd, så det var därför det inte funkade. Men det kommer det att göra den här gången, säger Anna Högkil.

Hur blir det med toaköerna då?
– Det finns gott om toaletter på Kolingsborg. Stället känns väldigt tryggt och bra. Personalen är trevlig och scen och ljud är super. Kolingsborg är beprövat och där ryms mycket folk.
– Annars får man göra som Lotta skämtade om, kissa innan.

Sedan en Moxybesökare tog upp problemet med långa toaköer och det blev en vild diskussion på Facebook, där några tyckte det var tramsigt, några tyckte det var kul och några tyckte det var relevant att ta upp problemet, har Moxy fått lite av en kiss-stämpel.
– Vi behöver ju inte tjata om det här, egentligen.

Men förra festen fick jag gå ut och kissa bakom en bil. Kommer jag behöva göra det nu?
– Haha, jag det skulle ju se ut. Men du kan vara lugn.

Du vet var jag vill leda in det här samtalet på …
– Mhmmmh, säger Anna i ett försök att få mig att förstå att hon inte alls är intresserad av att prata om toaletter.
– Toaletter vill vi inte förknippas med längre.

Men vad händer om det skulle bli strul igen?
– Det blir det inte, om man gör det man ska på toaletten. Skulle det mot all förmodan bli något trubbel, hyr vi ett riktigt stort ställe. Typ Globen.

Förra gången serverades det lasagne. Vad serveras den här gången?
– Haha, gjorde det?

Ja.
– Det visste jag inte. Det var Astoria som stod för den. Vi har funderat på att ha nattamat, men vi får köra efterfest på McDonalds i stället. Kommer du?

Anna Högkil prövar toadörrar

Det beror ju på om jag får baken fotad eller inte. Förra festen fick jag helt ovetandes min bak fotad och den hamnade bland mingelbilderna. (Jag skrek rakt ut när jag såg den.)
– Hahaha, det var en väldigt fin bild! Makarbakhar. Våra fotografer har ju fri tolkning av Moxy och du vände din bästa sida till, så att säga.

Hahaha. Jag får väl gå till gymmet och trimma baken då, så jag är redo på lördag.
– Ja! Det kommer bli jättekul. Vi är många som längtat länge och vi har skickat biljetter till fler än vanligt. Det blir uppträdande och djInca och djPamela spelar. Det kommer att bli kanon!
– Jag kanske ska be alla ställa upp på en bakbild, säger fotografen Sarah Grey, som fotade förra festen och som också kommer att leverera de bästa bilderna den här gången.