Det är måhända inte vår rent formellt, men i iden runt om i landet gör sig björnarna nu beredda på att möta våren. Så även humanbjörnar av homofilt slag. Wake Up Party har vårfesten som VikingBears arrangerar hetat förut, nu är tema Break Out och det är DJ Andy som spelar på Kings Town. QX Shop kommer ner med massa absolut nödvändiga björnprylar!




Sköna klubben MumsMums håller numera till i Barbros lokaler. Såklart ligger även Barbro i de gamla hederliga Knivsöder-kvarteren och så klart är det klassisk house och undergroundkabarét som utmärker festen. Denna gång står Butchessa på scen liksom den manlige strip-konstnären ”Discokuken”:
– Denna gång har vi låtit superfrisören Tony Lundström stajla honom. Temat är ”Cockettes”, berättar Petter Wallenberg som står för kvällens DJande med sagde Lundström.



En gång i månaden satsar Zipper på Ultra. Det betyder 05-öppet och extra festligheter. Nattens tema är Beach – som en slags påminnelse om att det är hög tid att fixa till sexpacket nu!
På Garage som hade sin extra-satsning under namnet XL förra lördagen kör i natt i de nedre regionerna medan Moxy-tjejerna tar över där uppe. På Garage spelar Daniel Olsson house och Fagmaster Blix disco och dance.





Senaste tiden har Club KG skött lördagarnas flathets i ensamt majestät. Ikväll är det partykrock med Moxy. Men på Kungsgatan kör man såklart på med arrangerande Swedish Dyke Vibes bakom musikspakarna och en radda kul drink-namn i baren. De som ”skriver upp sig på wallen” kommer in gratis.
Kvar på nattfest-schemat i Stockholm är läderbögarnas myskrypin på Wollmar Yxkull. Kvällens DJ är Henrik Tornberg!




Och innan den tid då Askungen ruschar hem så kan hennes IRL-motsvarigheter gå på gayfrekventerade ställen som Torget, Side Track, Urban Deli och Babs.


GÖTEBORG
På festschemat i Göteborg är det Zapphobar som kompletterar härliga Bee, coola Haket och nattsuddarGreta! Dj Mia och Hindocha leder den dansfest för flator och vänner som kommer att utspela sig på Brewhouse.




MALMÖ
I dessa Melodifesttider kan skåningar väja mellan att besöka Slagthuset för att få en försmak på maj-kalabaliken genom klubbsatsningen Euphoria, eller att gå på härliga Wonk som kommer styra över Folkets Park-området när schlagerkaravanen drar in som en gräshoppssvärm.
Vill man ta det lite mer lugnt och är av hankön är läderklubben SLM öppet ikväll!



KÖPENHAMN
I natt kan man för sista gången festa på den knappt årsgamla klubben Heaven. I gaytidningen Out and About uppges att en av ägarna blivit så allvarligt sjuk att man väljer att lägga ner baren/klubben. Såklart först och främst personligt tufft, men också ett riktigt avbräck för stadens och regionens gayliv.
Heaven som ligger granne med Oscar på det som kan komma att bli döpt till Axel Axgil-torget hade potentialen att bli en på allvar het gayspot. Trots det trista beskedet utlovas stor fest ikväll den sista öppetdagen!