MEGA MELLOPARTY 2013 är namnet på festen som äger rum på lördag direkt efter finalen av Melodifestivalen 2013. Till Kolingsborg kommer då Army Of Lovers för sitt första framträdande i den nya konstellationen med Dominika Peczynski. De bjuder då på en version av Rocking The Ride som SVT inte vågade visa i Melodifestivalen. Dessutom utlovar trion världspremiär på nytt material från det nya albumet ”Big Battle Of Egos”. Detta blir är Army Of Lovers enda klubbperformance i Sverige 2013.

Helgens succéfinalist Anton Ewald kommer också för att göra sin Begging. Är han bögarnas nya darling efter att ha charmat sig genom rutan nu i vinter? En annan gayfavorit som också dyker upp på festen är Janet Leon som levererade sin poplåt Heartstrings med bravur i Skellefteå. Tyvärr blev det bara en femteplats då, men på den här festen är hon en vinnare.

Nya drugkonstellationen Drugs kommer också att dyka upp, och som vanligt blir det en och annan överraskning under kvällen…

Dj:s under kvällen är Andreas Sewerinsson, Andreas Gravelij, Mathias Lundström, Makkan, Pamela och Zak Ben. Givetvis kommer det stora golvet att bubbla över av favoriter från festivalen, både från i år och tidigare år.

19.00 börjar festen, och finalen av Melodifestivalen kommer att visas på storskärm under kvällen. Festen pågår sedan till 05.00. Kom i tid för detta kommer att bli ett välbesökt kalas…