Det var efter  den brittiske komikern Joe Lycetts tv-show Big Pride Party som dragstjärnan Fatt Butcher blev vida omtalad. Programmet firade 50-års Pride i Storbritannien och sändes i början av juli från Birmingham. I en sekvens ses Joe gå runt bland folk som samlats för att vara med och fira. Och det är då Fatt Butcher ogenerat drar fram en flaska Poppers och sniffar i sig ångorna.
Mitt framför kameran. 

Fatt Butcher, som föredrar hen-pronomen, vill dock inte bekräfta att det var Poppers som brukades och när nyhetssajten Pink News sökte upp hen blev svaret: ”Jag kan varken bekräfta eller neka till ryktena om att jag skulle ha tagit Poppers. Men om så är fallet så hade jag ägnat en tanke åt vilken viktig substans det är för vår queera historia”.
Hen fortsatte:
“Joes fest var ju till för att fira 50 år av Pride, och från ett queer-perspektiv är det viktigt att inte visa upp en ”tvättad” version av en sen, kaotisk queerfest”.

Men trots de luddiga svaren till Pink News kunde Fatt Butcher inte hålla sig och under kvällen twittrade hen ”Mamma, jag tog just Poppers i Channel 4″. Och under ett kort tag såldes även t-shirts med tryck av händelsen som Fatt Butcher promotade i sitt Twitter-flöde.

På Twitter haglade kommentarerna och flera användare utnämnde Fatt Butcher till en ”ikon” för tilltaget.