Du fixar inte en, och inte två utan TRE stora flatfester under Pride! Berätta om vad du har planerat?

– Ja! Vi kände att efter pandemin och dessa tre år utan Pride så behövde vi gå all in! Onsdagen blir en intim fest där vi öppnar upp veckan och fredagen blir stort med två dansgolv och en gigantisk innergård mitt i centrala Stockholm. Lördagen med DDK blir på Marie Laveau tillsammans med min kollega Matilda Wahl som även hon tillsammans med Frida skapat en dj-grupp som heter DJ DUMP HIM som gör sin dj-debut denna fest. Vi har Lebb Zeppelin och Jennifer Walter med oss på DDK! Det blir hits, poles att dansa på, tatuerare så man kan fylletatuera sig och annat kul!

Kan du avslöja några spännande gäster och DJs?

– Vi har hämtat mina favorit djs från runt om i Sverige! Vi har Femme Fatale Selection, en grupp som producerar, djar och dansar och de kommer få dansgolvet att brinna. Amanda Winberg aka Amwin som har en topp spellista som ska få dansgolvet att gunga (jag har sett). Jennifer Walter från Göteborg som spelar på alla inneställen i GBG och har en rad bokningar bakom sig över hela Sverige. Självklart ingen annan än Inca som har stått med mig i tio år och min gamle vän Nira Hindocha från Göteborg, hon öppnar upp fredagsfesten! Ser fram emot detta.

Hur skiljer sig en Pride-fest signerad Cherin från andra fester som riktar sig till tjejer?

– All vår bar och säkerhetspersonal är kvinnor och ickebinära. Vi satsar mycket på safe space. Vi kör urbant som hiphop, rnb, afrobeats, dancehall m.m. Det kommer vara riktigt bra kvällar. Tänk sex, hookups, poles, tattoos, bra musik!

Det har ju varit ett tag sedan vi fick prajda loss. Vad ser du mest fram emot?

Jag ser fram emot att känna energin från alla gäster igen som kommer till våra fester under Pride. Ser även framemot paraden. Där fäller man alltid en tår eller två. Jag har längtat så mycket att jag kommer svimma snart.

Bjud på ditt bästa Pride-minne!

Mitt bästa Pride-minne, helt ärligt det är alla prides genom åren! Det är min favoritvecka på året. Men om jag ska berätta om ett specifikt då är de nog hela veckan på Europride 2018 i Stockholm.