Klubbguiden som listar de hetaste ställena i helgen

Ikväll spelar bandet Hallå hela Pressen på Le bon Palais. De kommer leverera härliga schlager-covers och andra supersköna hits. På Nattklubben Victoria vid Kungsträdgården är det dags för Tjejfesten 2.0 igen, ikväll står den rutinerade DJn DJ Inca bakom spakarna och bränner av heta toner som får brudarna att svänga om. På Paradise kommer Martin Rolinski att stå för underhållningen och på det stora dansgolvet spelas det bästa från topplistan och dina Mello-favoriter. Panoramabaren: Disco, dance och R&B och i the Basement: Twisted Dirty House.

I Göteborg bjuds det in till fest på Gretas och Bee Bar. SLM Malmö har dresscode Sneakers and sportswear och i Uppsala blandas de två jättarna Shylips och KG och bjuder in till en flatorgie.




Lördagens fester är inte sämre. I Malmö är det dags för WONK och SLM Malmö. I Göteborg är det Club Barbee och Stockholm SLM bjuder in till Beach’n Pool Party. På Kolingsborg är Garage och för de som vågar dra ner dragkedjan är det Zipper som gäller. För alla girls är festen på Kungsgatan 15 tillsammans med Katja och Gunn.