West Pride sätter färg på Göteborg

Den 25 maj är det Den stora Kärleksdagen på Trädgårdsföreningen i Göteborg vilket innebär drop in-vigslar med både borgliga och kyrkliga bröllop.
– Det känns oerhört spännande att skapa en stor kärleksmanifestation som inkluderar allas kärlek och som även ger möjligheten att antingen gifta sig på ett enkelt sätt eller att inför sina nära och kära helt offentligt manifestera sin kärlek till varandra, säger Tasso Stafilidis, verksamhetschef för West Pride och även vigselförrättare.

Årets kampanj: ”I am Pride”.
Den 9 februari kunde vem som helst bli fotograferad inne i Nordstan och bilderna blev sedan den officiella festivalaffischen. Bilderna som togs den 9 februari kommer att läggs ut en om dagen fram tills festivalen startar, men vem som helst kan använda sig av hachtagen redan nu och bli en del av West Pride.
– Budskapet bygger på delaktighet från besökarna, där var och en ska kunna visa upp sin stolthet och därmed bli en del av festivalen. Kampanjorden i budskapet kommer att kunna bytas ut i samband med festivalens olika aktiviteter, till exempel ”I am Love” i samband med den stora Kärleksdagen, säger Sara Persson, copywriter på Dragster Kommunikation som tillsammans med Klas Andén, art director, tagit fram årets festivalkampanj.

En skärmdump från Instagram #Iampride

WEST PRIDE 2013
20 maj Regnbågsflaggning och Infocentrum öppnar
24 maj Vernissage
25 maj Den stora kärleksdagen i Trädgårdsföreningen
29 maj Regnbågsparken öppnar
2 juni Regnbågsparaden och Regnbågsgalan på Liseberg

För mer information besök West Prides hemsida: http://westpride.se/