När Garage expanderar från nedersta våningen i runda huset vid Slussen tar man hjälp av artisten Belle för att dra folk! Belle sågs i gaysammanhang senast under förra årets Stockholm Prides invigningsnatt i Tanto då hon framförde sin hit ”Sisters Anthem.” På scen står även draggrupperna Diamond Dogs och Drugs.
DJ-uppställning: Stora golvet Jonas och Bernhard, Panorama Di & Dogs liksom Makkan och i källaren Chase the sun med Raz Karayeli. Han låter skoj även om ”break-sjukan” har placerat lite virus i hans senaste soundcloud-bidrag.






På Zipper utlovades sommar i mars – och självklart vill vi att det skulle vara sant även utomhus, men, men. I april är temat ”I’m a Swede”, turisterna börjar smalas i stan! Denna lördagsnatt är det Sverige i sin helhet som uppmärksammas, sedan blir det special norr (surströmmingsparty?) och special söder (ålagille?) för att avslutas med pompa och ståt den 27 april med huvudstaden som tema!



Reggeaton / Dancehall / Baile Funk / Latino / Hip Hop / Grime / R ‘n’ b. Så sammanfattas nattens musik på Club KG där brudarna kommer hänga i natt! Mitt i smeten på Kungsgatan!



På läderklubben SLM är det ”BattyBoy” på lördagens dansgolv. Startar natten gör man på Torget där , på Side Track där gaykillar av alla kön ölar, på Babs i city som firar 20 år (!!!), på Urban Deli där flator av alla kön och allsköns härliga Nytorgsmänniskor hänger.



LANDET RUNT
Fest i Kristianstad där pubkvällarna nu flyttats från fredagar till lördagsnätter. I Jönköping är det kalas på Club 42 och RFSL i Halland kör tema Burlesque ikväll!
I Malmö håller Wonk staden varm ända fram till ESC-festligheterna i maj och i den skånska huvudstaden är det såklart även SLM som ger staden gayfeeling.
I Göteborg sköter Beebar dag och nattfestandet medan det är Gretas som ser till att dansgolven hålls vid liv även för gaysen!