Vi harväntat och vi har väntat. Och så kom den. Värmen. Körsbärsblommorna har fått fnatt och livet leker!
Räkna med trångt tidig eftermiddag på Mälarpaviljongen då det för många är halvdag idag! På kvällen kan man så ta sig utmed Norr Mälarstrand till Orangeriet, där Andreas Lundstedt har sin klubb igång onsdagskvällar.
Steget vidare utmed vattnet leder till Torget och sedan till Kolingsborg där det är Sthlm Night Fever med Karl Batterbee och som alltid onsdagar, gratis entré!
Driftiga Katja och Gunn fixar en Club X-extrafest ikväll onsdag. Man håller till på Magenta på Regeringsgatan, så citysurfare gör klokt i att efter en sipp på Zink, ta sig till Club X.
Andra driftiga som satsar extra denna KristiFlygar-natt är SLMs Kinky-version. Klubben har extraöppet till 02 och är perfekt för de som tar svängen förbi Side Track för en matbit bira när solen börjar sjunka i väster.
Alternativ till Norr Mälarstrand. Såklart finns det! Koloni i Saltsjö Duvnäs, men stopp hos Urban Deli i Nacka eller på Nytorget, Harpaviljongen bakom Stadion så kan man passa på att spana in årets Pride Park, dessutom och nyfixade Villa Godthem på Djurgården är några tips för en solig eftermiddag!



I Göteborg och Malmö är det såklart öppet denna onsdagskväll på favvohaket Bee Kök & Bar. Inga specialtema, men gissa att det piffas och puffas inför kommande ESC-kaos i Skåne.