Missa inte Cabaret Moulins Eurovisionshow!

Hallå Jonny Cizmic i Cabaret Moulin! En One Night Only alltså? Vad bjuds vi på?
– i kväll kommer man bjudas av en buffe av toner från ESC! Det blir olika årtal, skepnader och framförallt olika storlekar. Dessutom får man se numren som man inte sett dom förut. Vi har lagt till lite olika twistar som gör att publiken kommer att överraskas. Vi älskar Eurovision och känner att det här är ett forum där vi kan briljera.

Är ni alla tre lika stora ESC-fans?
– Jag är nog det största fanet. Jag älskar Maria Magdalena med Doris Dragovic, hon blev bestulen på vinsten! Bortsett från getingdräkten som Nuša Derenda hade så är Energy en stor favorit. Och Maja Blagdan och Daniela… det finns mycket

Haha, alla favoriter du nämnt kommer från Balkan, det är väl inte en slump?
– Är det så? Men ni vet ju att jag har ursprung därifrån så mitt hjärta slår extra hårt för de låtarna.

Märker ni av att gaysen har invaderat Eurovisionstan Malmö?
– Gud ja, dom är precis överallt. Tänk att ha det så här varje dag! Det känns nästan som om heterosexuella är i minoritet.

Hur ser publiken ut ikväll ? Kommer det många ESC-fans tror du?
– Vi har förstått på de som redan köpt biljetter att många är turister som har hört om showen. Vi har fans från Australien, Norge och Storbritannien. Det är helt galet.

Vilken schlagerstjärna skulle ni helst se i publiken?
Carola. Hon hade smällt av om hon fick se vårt medley som vi satt ihop. Det kommer direkt från ovan…

Vad händer annars för er del?
– Efter detta blir det semester, men vi har redan börjat planera en ny show som har premiär i september. Och så håller vi på med lite filmprojekt i sommar, bland annat blir det antagligen en framgång på YouTube-succén Babushkas kitchen.

Vad önskar du dig mest av just nu?
– Att det blir en fantastisk bra show och att alla som kommer får en underbar kväll!

Biljetter säljs i Oil & Vinegar (Baltzarsgatan 26) för 200 kronor. Showen på Tangopalatset i Malmö (Amiralsgatan 47). Showstart 21.00.