Just nu pågår filmfestivalen i Venedig och massor av efterlängtade filmer får tumme upp eller tumme ner av de kunnigt kräsna festivalbesökarna. I helgen premiärvisades Call Me By Your Name-regissören Luca Guadagninos nya film Bones and All.
Filmen, som följer Lee (Timothée Chalamet) en blek ung man på en mordfylld roadtrip med en ung kvinna, beskrivs som en råare version av Twilight-filmerna och var en av festivalens mest efterlängtade premiärer. Efter visningen fick den festivalens hittills längsta stående ovation då publiken klappade och jublade och skrek ”Luca! Luca!” Luca!” i över 8 och en halv minut.

Bones and All är den första film Luca Guadagnino spelat in i USA och återförenar honom med tidernas yngsta manliga Oscarsnominerade, Timothée Chalamet, som ju slog igenom i Lucas gayfilmsklassiker Call Me By Your Name. Även i den här filmen spelar Chalamet icke-straight då han i en scen förför en man på en marknad.

– När jag läste boken kände jag att endast Timothee kan spela den här rollen. Han är fantastisk, en perfekt skådespelare och att se hur han växer nu, jag är så stolt. Och den här rollen är så rätt för honom, både älskvärd och hjärtskärande, sa Guadagnino i en intervju med sajten Indiewire i fjol.

Bones and All bygger på romanen med samma namn av Camille DeAngelis.och i övriga roller syns Mark Rylance, Michael Stuhlbarg, André Holland, Jessica Harper och Chloë Sevigny.