Onsdag kväll öppnar Pontonen vid Norr Mälarstrand för sommarsäsongen. Pontonen ligger som en förlängning ut i vattnet från Orangeriet och ingår i Melker Anderssons F12-grupp. Sommarsatsningen som har det söta namnet Glad sommar har Navid Kabiri och Patric Andersson som värdar.
Premiärkvällen blir till en fortsättning på vårens Lundstedt & Friends på Orangeriet. Och även nu sommartid kommer alltså Lundstedt sköta onsdagskvällarna.
På torsdagarna är det Ylva & Malin, Linnea & Julia, Electra & Ida och Lina med vänner som sköter profileringen, fredagar tas om hand av Jonas Lönnå, Vietnaam och Madmats och lördagar är Robert Wåtz natt med allt från salsa till discohouse.

Det är en uteservering, vad gör ni om det om det regnar?
– Ha ha om det regnar fäller vi ner markisen och ber vår dj öka temperaturen, ett dåligt väder kommer inte att stoppa oss, säger Navid Kabiri till QX och berättar att man kör till 01 på nätterna och att man hoppas få dels den publik som tycker Stockholmsklubbar är för stökiga och dels de som vill värma upp för en helnatt.

Berätta om namnet Glad sommar?
– På somrarna lämnar stockholmaren staden för landet, vi vill ändra på det, säger Kabiri. Vi vill skapa en sommaridyll mitt i stan och fånga känslan av Midsommaraftonens högtid, romantiken med mystiken, maten, musiken, mötena och festen. Vi vill helt enkelt fira Midsommar varje dag hela sommaren.

Det finns många sommarklubbar, vad utmärker er?
– Vi tycker Stockholmsklubbarna är lite för hårda, trendiga och hippa, svarar Kabiri. Vi vill förmedla lekfullhet, glädje och kärlek precis som en bra midsommar..