Den ikoniska skådespelerskan besökte Jimmy Fallons Tonight Show förra veckan där hon bland annat pratade om sorgen och saknaden efter sina husdjur som inte längre är vid liv.

En passage av den ömma utläggningen har fått internet att fråga sig om 75-åringen kanske kom ut som bisexuell?

”Mina små varelser har alla gått bort. Jag kan inte prata om det för jag blir fortfarande upprörd” sa Sarandon och fortsatte:

”Jag kände mig ledsen och jag sa ‘jag kan inte skaffa en till hund, jag kan bara inte’ och en av mina söner sa ‘skaffa katter då’. Jag är bi så” resonerade skådespelerskan och avbröts av programledaren Jimmy Fallon som undrade om hon fortfarande pratade om hennes kärlek till hundar och katter, varpå 75-åringen svarade:

”Jag är flytande, jag är väldigt flytande när det kommer till djur. Jag har haft katter förut, sen hade jag hundar och nu har jag katter igen”.

Uttalandet har skapat stor uppståndelse på Twitter där hon hyllas som en ny bisexuell ikon av fansen. Men det här är inte första gången som skådespelerskan kommer ut som kanske bi. I en intervju med tidningen Pride Source 2017 sa Sarandon att det ”bara är att ta för sig” när det kommer till hennes sexuella läggning.