Från och med den 4 november kommer My Policeman att kunna streamas på Prime Video. Det efterlängtade kärleksdramat kommer att innehålla en del intima scener mellan huvudkaraktärerna som spelas av Harry Styles och David Dawson.

Styles har redan reflekterat kring sexscenerna i en intervju med Rolling Stone förra månaden där han konstaterade att många av de gay sexscener han själv sett hittills har saknat ömhet.

”I så många gay sexscener är det bara två män som sätter på varandra vilket tar bort ömheten. Det finns de som kommer att se den här filmen som levde under den tiden (1950-talet) och därför ville Michael Grandage (regissören) visa att det var ömt, kärleksfullt och känslosamt”.

I en ny intervju med Entertainment Weekly tar nu Styles motspelare David Dawson bladet från munnen och ger fler detaljer kring hur de gick till väga vid inspelningen.

”Grandage anlitade en underbar intimitetskoordinator och vi fyra utforskade tillsammans hur vi ville att scenerna skulle vara. Jag kan inte nog understryka vikten av en intimitetskoordinator och vilken effekt det har på inspelningen” säger Dawson.

Vidare berättar han att han och Styles avlade ett löfte till varandra innan kameran började rulla.

”Vi lovade att vi alltid skulle ta hand om varandra under tiden”.