Det har varit ett ganska hektiskt år för dig med fyra singelsläpp, officiella West Pride-artisten, QX-omslag och så kom du ut som ickebinär. Hur har det varit?

– Haha ja men verkligen. Det har varit hektiskt som du säger men jag tycker ju det är förbaskat kul det jag sysslar med så därför känns det nog inte som jobb alla gånger. Att även komma ut har varit blandande känslor, både rädsla och positiv upprymdhet. Jag bearbetar det fortfarande och kommer fortfarande ut nästan varje dag för människor som inte är medveten om att jag är ickebinär. Det är både en utmaning men också befriande.

Är det här ditt ”stora succéår” som det brukar kallas?

– Åh det vet jag inte riktigt. Det har varit ett framgångsrikt och glädjerikt år på många sätt men jag hoppas och tror att det bästa fortfarande ligger framför mig. Jag har ju inga planer på att sakta ner eller ha mindre roligt det vill säga haha.

Idag släpps din sista singel innan debutalbumet. Vad handlar den om?

– Exakt! ”HOME SWEET HOME” handlar om så mkt… Jag brukar säga att om mitt liv hade ett soundtrack så skulle detta vara låten. Den är politisk likväl som den är personlig för mig. Den handlar kort och gott om min identitet och hur jag på ett samhällskritiskt sett ser på mig själv och min plats i världen.

Hur många + ger du HOME SWEET HOME?

– Eftersom att jag älskar denna låten och hur representativ den är för mig som person så ger jag dig 5 av 5 + haha.

Och till sist: Hur är nerverna inför debutalbumet?

– Nerverna är stabila, jag känner mig exalterad och längtar tills att ni ska få lyssna på albumet som jag jobbat på i ungefär 2-års tid. Det ligger väldigt mycket arbete bakom detta och jag har haft äran att involvera många fantastiska kreatörer, så jag är oerhört stolt över att snart få dela med mig av detta till er!