Stunners heter Miss Ingas sommarklubb 2013. I år har hon förflyttat sig från Berzelii-parken till Kungsträdgården och Café Opera.
Torsdagar sommaren ut på caféets uteservering och en klubb där konstutställningar och modevisningar blir stående inslag liksom en ”megafest” med MTV. Och visst är Miss Inga, Martin Johansson, lite nervig inför starten.
– Men efter några år på Berns och F12 kändes det lika bra att börja arbeta på Caféet, säger Martin Johansson. Alla ställen har ju liksom stil och klass. Tillskillnad från mig då. Haha. Det är alltid jättenervöst att starta en ny klubb, men jag har ”praktiserat” på caféet under några veckor nu så jag känner mig mer än redo!
– Uteservering! Häftigt, men vad händer när det regnar?
– Nu utlovas det sol och 23 grader ikväll men det kan hagla utan man störs, svarar han. Hela uteserveringen är inglasad. Det vill säga perfekt för vår svenska sommar och så slipper min favoritfotograf Linnea Frank ha fotokonstutställning på plåt totalförstörd.
– Premiär ikväll – vad händer?
– Det blir fullt ös! Laser, kolsyrebomber och Go Go-killar varav några är med på pressbilden. Svinsnygga MMA-mästaren Sanny Dahlbeck & Sabri (Mr 11 Inch…) är DJ´s på förkvällen innan DJ-producenten NIVE går upp i båset och spelar house och tech house fram till stängning. Musiken kommer att vara en viktig del på Stunners. Mina gamla parhästar Marcus Ullmarker och Daniel Olsson kommer redan nästa vecka!
För att smidigt komma in är det klokt att anmäla sig på lista. Länken hittar du i eventet i GayMap.