WestPride går in i sitt mest hektiska skede och festfixarna putsar just nu på det sista för att det skall bli en helg vi aldrig tidigare skådat!
Såklart.
Club Queer kommer förutom GoGo-killar som aldrig varit så lättklädda som ikväll (?) – ha härliga Helsingborgsgänget Campari Camping och heta Haitifödda David Joséph på scen. Joséph kan du dessutom se på stora scenen i Regnbågsparken idag på dan.




Hos Trägår’n är det The Gayness in Sweden-fest med Dj Nick från Las Vegas, Mia från Gretas och Miss Tee. ”De fetaste festerna i Sverige” säger arrangörerna och det är gästerna i lika hög grad som arrangörerna som är tänkta att bidra!!!



På Nefertiti är det öppet för det queer-sugna festfolket som kommer mötas av queerfest-specialiteterna med en mix av ordinära och lite crazy DJ-namn: Palmer Lydebrant, Katten Isabell, Ylva Howard och så Mr Leather Europe 2011 Alexi Carpentieri med ”snabba” Garry Henriksson. Residents är Lebb Zeppelin och Julie Pugsi. Strunt i vad folk heter -bara det blir glada miner och högt i tak!



Haket pub glänser extra i Pride-solen och Bees uteservering kommer bli lika het som Miss Fluffys byst. På Gretas är det uppbullat för Pride och man skall klicka Like på Facebook säger de. Fest blir det med eller utan like och då framförallt i morgon lördag då vackraste Tranzmission står på scen med en glimrande Disco-show.




För de som vill dansa i det fria har West Pride Dance Department intagit Kungsparken mellan 18-01 fredag och lördag kväll och tidig natt! Dansa med Regnbågsflaggor! På andra sidan Avenyn ligger Regnbågsparken och QX Shop! Hint, hint!



Lördag yrar festen på!
Queerfolket samlas kring Stadsteatern och festen Djungelhästen 2, Läderkillarna samlas på Göteborgs dramatiska teater där det är West Coast in Leather med Dj K-Paxian på scen med dark room sessions. Lädertjejerna i Wish har en HenNight. Vill du veta var exakt var den festen hålls så tar du kontakt med dem via deras hemsida. Länk i GayMap.





Transvestitföreningen FPES och Trancentral Media arrangerar en Way Out Night på Henriksberg, strax intill SLMs festlokal på Stigbergsliden. Live på scen står Planet R och musiken kommer bli nostalgi fram till idag!



Sen gäller det att sova lite också så man orkar gå i paraden, dra till Lisebergs Pridefest och avsluta på Trägår’n där Den Stora Efterfesten hålls med Katja & Gunn och en hel hög av galet bra personer och DJs