Den 28 oktober är det premiär i Sverige för den nya storfilmen Bros, som marknadsförs som ”den första romantiska gaykomedin av ett stort filmbolag med en helt gay cast”.

Till Page Six säger en av producenterna, Gus Branum (också gay) att den homosexuella överrepresentationen ledde till ett oväntat fenomen under inspelningarna.

– Jag var väldigt professionell under inspelningarna. Men en gång öppnade jag upp Grindr vilket ledde till att min telefon fullkomligt exploderade av Grindr-notifikationer, säger Branum.

Vidare berättar han att han inte var helt trygg med det faktum att Bros-regissören Nicholas Stoller är heterosexuell och oroade sig för att det skulle leda till att filmens många sexscener inte skulle bli ”tillräckligt heta”.

– Jag var på plats varje dag för att vara med under inspelningarna av sexscenerna. Eftersom regissören är hetero kände jag att någon behövde informera honom om det var hett eller inte.

– Jag tror att en heterosexuell kvinna skulle kunna göra det och jag tror att det finns vissa heterosexuella män som skulle kunna göra det. Men jag behövde dubbelkolla Nicholas Stollers arbete.