Det är ledigt i morgon torsdag! För alla som inte skall upp och vifta med flaggor arla morgon så finns ett stort utbud av fester i Stockholmsområdet.
Med värmen i luften lär det bli mycket folk på Mälarpaviljongen i kväll och för de som vill festa vidare vid vattenkanten har Andreas Lundstedt sin Lundstedt & Friends med hemlig artist (”en av Sveriges mest kända”) på Pontonens ”Glad Sommar” några träd bort utmed kajen.




Torget, SideTrack, Urban Deli passeras sedan i lämplig ordning innan det är dags för fetisch-killarna att sneaka ner på SLM där det är öppet till 03 i natt. En av de mer populära temafesterna är det där alla som gillar att titta på, men inte nödvändigtvis ägna sig åt sportaktiviteter kan dar på sig de hetaste attiraljerna inom fotboll, hockey, friidrott, rugby eller vad det kan vara. SLM är denna kväll just för dessa fetischer, alltså inte läder och jeans.



För ordinarie läder/jeans/gumii och allt annat i klädesväg är Paradise Garage ett alternativ om man vill sjunga nationalsången i bar vid midnatt. Fri entré, ingång källaren och öppet från 23. Dj Mathias Lundström spelar så du vill dansa.