Det ser ut att bli närmast rekord i antalet gäster när SLM Stockholm arrangerar Baltic Battle för 44e gången. Festen som samlar läderbögar från hela Norden inleds på fredag på klubben.

– De 100 försläppta weekendbiljetter, som gäller till alla tre dagarna sålde slut snabbt, berättar SLM Stockholms ordförande Lars för QX som också kan berätta att både Mr Leather Norway och Mr Fetish Finland kommer vara med under helgens festligheter.

Då klubben, på Wollmar Yxkullsgatan, där fredagseventet hålls, ”bara” släpper in 150 personer betyder det att det kan bli svårt att komma in. Fram till midnatt har de som förköpt weekendbiljetter garanterad plats, och därefter kan 50 till släppas på och sedan gäller en ut en in.

Det stora eventet, Main Battle, på lördagen har redan sålt rekord. Årets Baltic Battle ser därmed ut att bli ett av de största på mycket länge, berättar Lars.

– Vi flyttar tillbaks till Slakthuset och har jobbat med nya idéer kring lokalerna, berättar han vidare.

Sista delen av helgens Baltic Battle blir söndagen i klubblokalerna med en pubkväll som öppnar vid sju.

SLM Stockholms årliga fest är öppen för alla killar som följer klädreglerna. Medlemskap krävs inte för lördagsfesten med glöm inte att SLM Stockholm drivs helt ideellt och behöver medlemmar för att kunna driva verksamheten! Biljetter till festen säljs i samarbete med QX Shop.