Höstens stora festhelg står för dörren. Halloween, eller som motsvarigheter heter på svenska Allhelgona.

Just Halloween infaller i USA den 31 oktober, dvs på måndag, men de flesta regnbågsfesterna satsar på mer säkra kortet lördag.

Secret Garden satsar mest och kör både fredag och lördag, och dessutom nästa helg då svenska Allhelgona firas.

Även Club Backdoor inleder sitt Halloween-firande på fredag med två dansgolv och på lördagen detsamma med Miami-DJn Alex Lo på det stora.

SLM Stockholm som just haft sin gigant-fest Baltic Battle, lyfter inte Halloween som tema, dock fetisch och på lördag DJ.

Lördag blir det trångt om saligheten. På Hasselbacken gör burlesque-klubben Hootchy Kootchy en legendarisk återuppståndelse med storheter som Scotty the Blue Bunny, Imaa Queen, Karis Wilde och Robert Fux som dragplåster. Catwalk där vinnare utses av Bea Szenfeld och Fredrik Robertsson.

På Debaser har Bastuklubben hittat en mer offentligt tillhåll! 22-03 blir det techno och disco för hela slanten och även här är det halloween-uppklätt som älskas.

GayNight är tillbaks efter sina fester på Söder. Denna gång, lördag kväll, blir det mitt i smeten, på AW Kungsbron där Reine leder kvällens temafest: Traffic Light Party med karaoke och dansgolv.

Som vi tidigare tipsat om har Moxy tjejfest på Nalen med Beatrice Eli på scen, Cissi Ramsby i karaoken och Pamela, Fride och Niki som DJs.

Orkar du inte vänta till klubbarna öppnar så är det Blue Oyster Bar eller Side Track som är helt rätt förhäng!

Patricia kör Halloween-tema hela helgen och såklart även på söndagens gaynatt och natten till Halloweens riktiga datum. Patricia utlovar fullt utklädd personal på sina ”läskigaste” festkvällar.

Här hittar du helgens Halloween-fester i Stockholm

I Göteborg fixar Gretas spökfester r fredag och lördag till 05. ”En av årets största fester”, berättar de. BeeBar satsar på lördag då Christo är DJ med Diana Wolff och Kendi Cane som värdinnor!

Pigga Klubb Magasinet i Borås har såklart en Halloweenfest. Lördag 21-02. Magasinet drivs av RFSL Sjuhärad och där skall du vara medlem för att komma in, och fyllt 18 såklart.