– Tanken är att det ska bli mer strandstuk med smekande musik, berättar Marcus Ullmarker för QX.
Under sommaren spelar han bland annat på fredagar på Mälarpaviljongens Sunbeat sessions som startar redan klockan fem på eftermiddagen.

– Min inspiration kommer allmänt ifrån olika slags musik men speciellt ifrån Ibiza och den fria livsstilen står i fokus rent toleransmässigt. Musiken förenar olika slags människor.
Det blir inte den klassiska Circuit-stilen med gayikoner. Jag spelar rytmisk tech house och techno. Mer innovativt. Inte hårt dock, men med influenser med allt ifrån jazz till soul.

Sommaren är högsäsong för Marcus Ullmarker. Han både spelar och sköter administration på Mälarpaviljongen. I år är han dessutom inbjuden att spela på Gayvillage utanför Rom.
– Jag ska köra flera gånger där eftersom dom fastnade för min stil. Det blir inte det klassiska Circuit-stilen med gayikoner utan lite mer innovativt. Inte hårt dock, men med influenser från jazz eller allt möjligt.
Under lördagarna i juli kommer det dessutom vara Gay July på Mälarpaviljongen tillsammans med Jonas Andersson, Mums Mums samt en båt därifrån till Kolingsborg.
– Det kommer vara klubb från 20 till 05 för dem som klarar det, skrattar Marcus Ullmarker som också håller på att planera inför Stockholm Pride.
Avslutningssöndagen blir det bland annat stor avslutningsbaluns med syftet att samla medel till Regnbågsfonden som ska hjälpa HBT-personer i Uganda.

Hinner du vara ledig något?
– Haha, ja. Förra sommaren blev det lite för mycket jobb, jag är ju gift och vill ha lite kvalitetsstid med min man. Vi åker ner till Ibiza två veckor juli och hälsar på ett par tjejkompisar som har hus där

Här kan du höra Marcus Ullmarkers mixar!: