Vi talar självklart om brittiska ESC-representanten Gina G! Nu är det spikat och klart att hon kommer till Stockholm Pride den 1 augusti med sin superhit Ooh Ah Just a Little Bit. Stjärnan bor just nu i Los Angeles, men flyger in till Stockholm om ungefär en månad för att ge oss det där igenkännbara introt till danspoplåten som vi väntat på att få höra under Schlagerpride i sjutton år.

Gina G toppade Englandslistan med Ooh Ah Just a Little Bit under våren 1996 och fick en superhit i hela Europa och USA med sin Eurovisionåtta. Den följdes sedan upp av plattan ”Fresh” som innehöll hitsen I Belong to You, Fresh och Ti Amo. Sedan stoppade en skivbolagstvist upp sångerskans karriär och det dröjde ända till 2005 då uppföljaren ”Get Up & Dance” kom. Idag bor hon i LA med sina två barn och sin make.

Ooh Ah vilken grym bokning, säger vi och längtar ännu mer till årets upplaga av Stockholm Pride!

Klara för Pride är sedan tidigare är Melodifestivalsstjärnorna Anton Ewald, Margaret Berger, Michale Feiner & Caisa, Ellinor Franzén, Marie Bergman & Roger Pontare, och Sean Banan Dessutom kommer ett gäng ESC-stjärnor, som finska Krista Siegfrids, irländska Ryan Dolan och belgiska Roberto Bellarosa samt ESC:s första och senaste vinnare, Lys Assia och Emmelie de Forrest.