Om det inte vore för Sveriges perverterat avreglerade taxinäring, skulle denna lördag den 13 juli anno 2013 gå till historien som den ultimata turistbroschyren i liveformat.
Solen strålar, gaystränderna (Långholmen, Frescati, Kärsön och Solsidan) fylls av varma bröder som när det hela är lättat och klart tar sig till Mälarpaviljongen för att festa med MumsMums-gänget där Dragqueen Superstar Butchessa och House of Wallenberg skapar vågor.
Damerna med en homofil feeling ser förstås först på EM-matchen Sverige-Finland och springer sedan glada efter en fet vinst och ölstinna maggar för att joina MumsMums-partyt!
Efter att Mälarpaviljongen stänger under en magisk sommarnatt går en båt över till Slussen där det blir afterparty på ParadiseGarage.

Fest blir det såklart även på Zipper där Micke Hi och Christer Broman med sina magiska musikfingrar får fart på bögabenen. På SLM är det sommarläder som gäller när GVK Addiction spelar. Hett tips: gummi smiter åt perfekt när det är sommar och sol.
Bar/restaurangen Side Track är öppet liksom Torget och Urban Deli på Nytorget. För de som vill njuta av sommargrönska så finns Harpaviljongen strax intill där Pride Park kommer att uppstå några dagar i augusti och vid vattenbrynet i Nacka ligger makalöst vackra Koloni. Ännu ett sommartips är att Strandbryggan på ena sidan Djurgårdsbron och Villa Godthem på den andra kommer koka denna dag då turisterna får fnatt och utmed Norr Mälarstrand ligger inte bara Mälarpaviljongen utan även Navid Kabiris sommarpontonklubb med det för dagen passande namnet, Glad Sommar.
Ratta in QX GayMap på mobilen via mobil.qx.se/gaymap så hittar du dessutom rätt.