Just nu rullar The Real Friends of WeHo på MTV. Realityserien om sex bögar i West Hollywood är en variant av The Real Housewives-genren och hade premiär i fredags på musikkanalen. Dessa är stylisten Brad Goreski, skådisen Curtis Hamilton, kosmetikgrurun Dorión Renaud, koreografen Todrick Hall, influencern Joey Zauzig, och tv-stjärnan Jaymes Vaughan.

Inför premiären har det varit en del skriverier kring hur flera av deltagarna sagt stopp då en av de först castade deltagarna i serien visade sig ha ett framgångsrikt OnlyFans-konto där han visade både det ena och det andra. Chris Salvatore, som är skådisen. artisten och ägaren av OnlyFans-kontot twittrade bitskt efter det missade arbetstillfället att ”tre från en särskild reality vägrade filma med mig för att jag har ett OnlyFans”.

Brad Gorieski, känd från RuPauls Drag Race Kanada, berättade nu i veckan att det i alla fall inte var han som fick Chris Salvatore sparkad.
– Jag var bara exalterad över att han skulle vara med i serien. OnlyFans är en del av vår värld, så jag har inga problem med det sa Brad Gorieski till Andy Cohen under ett besök i talkshowen Watch What Happens Live, och erkände villigt att kan inte bara följer Chris sedan länge, utan även andra manliga porrstjärnor.

The Real Friends of WeHo streams på MTV nu.