Pride är i antågande och programmet gör att det på allvar vattnas i själen för den festsugne! Och redan nu i PrePride har festfixarna bullat upp extra.
Mälarpaviljongen, som förutom en roséminglande av guds nåde under Prideveckan har Sean-Magnus på tisdag och klezmer med Sternfall på torsdag, öppnar festen ikväll lördag med Robert Fux.
– Det blir en kväll med den legendariska drag och klubbstjärnan Miss Kimberley direkt influgen från London, svenska stjärnskottet Admira Thunderpussy och vipvärdinnan Jackie Clean visar sprattelbenen, berättar Fux för QX.
– Det blir gogotwinks från Snipers, pridechefen på besök, stort regnbågslotteri till förmån för solidaritetsfonden med grymma priser och gemensam båtutflykt till Kolingsborg klockan ett. Allt under min saliga domptörspiska!
Priserna till Regnbågslotteriet där det snart närmar sig 200 000 i insamlade pengar till hbtq-kampen i Uganda, består av priser från bland annat Lufthansa-resa till Barcelona, Lufthansa/Barcelona för två, hotellnatt för två på galet lyxiga hotellet Ett Hem, VikingLine med kryssning för två, veckopass till Pride och två biljetter till höstens föreställning av Priscilla – Öknens drottning!
Och idag är det premiäröppning av QX sattelitshop på Mälarpaviljongen. Ett urval av nödvändiga ting för Pride-festen där 25% av försäljningen tillfaller Regnbågsfonden.




Kungsholmens andra gaystolthet – Zipper – har under Prideveckan extraöppet på fredagen. I kväll firar de in en vecka av regnbågsrus med Christer Broman
och Micke Hi. På ParadiseGarage är det Pamela vs. Bernhard på stora golvet och Makkan i Panorama. ParadiseGarage kör under kommande vecka öppet alla nätter onsdag till lördag. Och stadens tredje dansgolv, läderklubben SLM, har ikväll besök av housegurun Geoff Gains. SLM har från ikväll öppet varje kväll i Pride förutom söndag 28 juli, fram till nästkommande söndag! På tisdag är det flatklubben Whish, så blir det två öppna hus och på de kommande söndagarna är det SLM Pridepub!





Kloka missar inte: Torget, Side Track (som har extraöppet måndag och tisdag i Prideveckan, Urban Deli eller den nya pärlan i stan Strömparterren! Kolla in GayMap Stockholm, i mobilen, mobile.qx.se/gaymap, får du dessutom praktisk karta så du hittar rätt!