Sex viktiga saker vi tog med oss efter att ha sett nya Drag Race Sverige-trailern:

1. Hembygdshyllningar
I trailern ses skånska Elecktra presentera sig själv i arbetsrummet med en spettekaka. Vi hoppas att det såklart också att det blir en runway där Queensen får hylla sina hemorter.

2. Vi lär känna Queensen på djupet
Drottningarna kommer att öppna upp sig och berätta om privata jobbiga upplevelser. Vanity Vain berättar om sin skoltid ”Jag bytte skåp i skolan varannan vecka”, och Antonina Nutshell säger ” De bet mig i brösten”.  Fontana, som kom till Sverige från Brasilien, öppnar sig om en jobbig upplevelse i hemlandet: ”Du har en demon inom dig” sa familjen och Fontana upplevde att hon var med om en form av exorcism.

3.Viktiga visdomsord
Jag skulle aldrig vilja vara straight”, säger Admira Thunderpussy i ett klipp, och vi säger ”amen” till det.

4. Queensen blir polare
Det är det bästa med den här tävlingen, att komma med alla de här fantastiska varelserna”, hyllar Imaa Queen sina nyfunna (och gamla) vänner.

5. The Trade-snack
Det är många mumsbitar här” ses också Imaa säga, och vi gissar att det kommer bli snack om vem som är ”The Trade of the Season”. Vilket såklart är uttrycket för vem av Queensen som är hetast när smink, hår och kläder tagits av.

6. Gästdomare realness!
Vi vet redan att Daniela Rathana gästar som ”gästdomare de Luxe”, men nu vet vi också att Tone Sekelius och helgens Mello-favorit Loreen dyker om som gästdomare! Vilka drömbokningar!