Miss Petersson a la Carte och MartinCarl slår sig samman på Tap Room, Clarion Amaranten, i Stockholm för ”Sfurp” – Swedens First Unofficial Ruin Party nu på söndag den 5 mars kl. 19.

Drag Race Sverige visas live på storbildsskärm under kvällen och värdar och arrangörer är nämnda Miss Petersson a la Carte & MartinCarl, som också är kvällens DJ.

Söndagens gäster är Brenda Mandlar och Ceviche de ChoCho plus en hemlig gäst med Drag Race-koppling.
Det är fri entré, för- och eftersnack,  gästpanel med dragartister och gayikoner. Under kvällen delas det också ut pris för bästa outfit.
– Sedan jag såg första avsnittet av RuPauls Dragrace säsong 6 har jag varit besatt och inte missat ett avsnitt, oavsett franchise. Det känns så lyxigt att vi nu har Dragrace Sverige och att jag och Miss Petersson kommer att få njuta av detta tillsammans med massa fans på Clarion Amaranten, samtidigt som vi får ha för-och eftersnack med våra favoritgäster & spela vår favoritmusik!, säger MartinCarl.

Under säsongen dyker ett flertal drag artister och andra regnbågsbekanta ansikten upp: Reine, Michel Franco, Miss Tobi, Tina Fisk, HerMan Winther och Seymour Bottoms delar scen med bland annat Arantxa Alvarez, Kalle Norwald, Leo B, DJ Pamela, Melanie Wehbe, Julien Keulen (Idol 2022), Sebastian Rydgren (Idol 2022), Patrik Jean och @sebastianb98.