Nu när vi befinner oss mitt i upploppet av Drag Race Sverige bjuds Stockholm en dragshowkväll där vi får se några av Sveriges bästa dragqueens. TV-stjärnorna Admira Thunderpussy, Imaa Queen, Vanity Vain och Almighty Aphroditey tar med sig QX-galanominerade Misty Bubble och nykomlingen tillika Imaa Queens dragdotter Ada Option för en helkväll fylld av fabulösa nummer. Allt detta på Marija Knez klubb Honey Jar, ett populärt AW- eller en fördrinks-häng som körs på Scandic Anglais och som lockar bögar, flator, trans och queer och allt däremellan.

Admira Thunderpussy har varit med sedan honungsburken öppnades i januari i år och är den som roddat ihop kvällens uppställning.
– Det började med att jag skulle uppträda solo, men sen frågade jag Imaa och sen blev det bara fler och fler. Det är lika bra att passa på eftersom det finns en väldigt stor efterfrågan. Vi har ännu inte så många scener att uttrycka oss på, och det är ovanligt att flera olika queens får göra sin grej, det är egentligen bara Tuck O´Hej där man gjort något liknande.

Så vad kommer ni att bjuda på?
– Det blir två akter, och akt ett rullar igång runt 20. Sen får vi se när den andra akten drar igång. Det blir ett utmärkt tillfälle där alla får lysa på egen hand, och tillsammans, och där jag är konferencier. Vi har planerat små överraskningar och kul duo-nummer.

I skrivande stund är över 500 intresserade av eventet på Facebook och Admira förväntar sig att det blir ”kaotiskt på ett underbart sätt”.
– Det är såklart fantastiskt att intresset är så stort! Jag tror vi kommer ha en vakt som räknar antal personer i entrén och när det är fullt då är det fullt. Så var i tid, alla bord är sedan länge bokade. Det är underbart att intresset för drag är så stort och nu vill jag utveckla det. Att fortsätta att föra samman och producera, och se detta som en lyxig möjlighet där vi kan fortsätta att bygga en egen dragscen i Sverige. Vi har bara börjat!

Honey Jar, Scandic Anglais, en trappa upp, Fri entré, 18-00, så se till att komma tidigt så ni får plats.