Moa Svan bjuder på stand-up-special

I kväll klockan 20:00 är det dags för Moa Svan att äntra scenen på Bio Rio nere vid hornstull och i centrum för kvällen står humorn. Med gäster som Matilda Berggren och Shanthi Rydwall-Menon kommer det bli en oförglömlig kväll.
– Det känns fantastiskt att vara tillbaka i Stockholm igen efter att ha besökt både Lund och Malmö med talkshowen! Efter den enorma kärleken jag fått av Stockholmspubliken under premiärvåren så möter jag denna säsongen med extra stor glädje, säger Moa Svan.

Men för er som saknar den hederliga talkshowen kommer ett lugnande besked. Den 25 september är det talkshow som vanligt med intervjuer och musik.

På scen:
Elina Du Rietz, komiker och skådespelare från prisbelönta humorprogrammet Partaj i Kanal 5. Elina är en rutinerad komiker med en rapp humorkäft som inte duckar får något. Hon har haft roller i flera av tv’s stora publikframgångar däribland Solsidan på Tv4.

Shanthi Rydwall-Menon från P3s humorprogram Carpe F****G Diem. Det finns inga kändisar som kan värja sig från Shanthis vassa imitiationer och twister. Ofta ser vi henne som Maria Montazami, Gudrun Schyman eller Jonas Gardell.

Melody Farshin, humor-ess som uppträtt på de största humorklubbarna i Sverige däribland Kanal 5’s ”Raw”. Melody är aktiv i Megafonen och hennes sociala patos tränger igenom den polerade scenpersonligheten och träffar rakt in i hjärtat.

Matilda Berggren, känd från Ligga med P3 och Träna med P3. Inget är för privat eller för pinsamt för att stå-uppas om i Berggrens värld, och hon gör det med värme och underbar tajming. En lesbisk Danny Saucedo från Malmö som får tjejerna på fall med sin charm.

Amanda Lindholm, en jämställdhetskämpe med humoristisk hjärna, som gjort helt rätt i att nu börja satsa på stand-up. Hon är ett friskt och välkommet tillskott på den humoristiska stjärnhimlen!