Nu är de första bilderna från miniserien Fellow Travelers här, och vi är så redo.
Serien, som bygger på Thomas Mallons roman med samma namn, handlar om en kärlekshistoria mellan två män som spänner över fyra decennier och har två av de hetaste öppna skådisarna just nu: Bridgertons Jonathan Bailey och Magic Mikes Matt Bomer. 

Matt och Jonathan spelar ett par som möts under McCarthy-eran i USA  och sedan följer vi männen genom regnbågsrörelsens kamp under 60-70-talet och storyn kulminerar under 1980-talets AIDS-epidemi. Nu har de första bilderna från serien kommit och det ser otroligt lovande ut.

Magasinet Vanity Fair skriver om serien i senaste numret och där berättas det om hur Fellow Travelers kommer att innehålla flera sexscener som bland annat ska visa rollspel och ska kännas ”väldigt äkta”. Producenten Robbie Rogers säger bland annat att tv-tittarna kommer att känna ”Oh wow, de gick verkligen in för det”.

– För mig, som är queer, handlar den om hur två män hur man ger sin kropp till en annan person, Det är en sak jag alltid velat se göras på ett ordentligt sätt för jag vet hur fantastiskt det är att uppleva det, säger Jonathan Bailey i artikeln.

Serien kommer i USA att visas hos streamingjätten Paramount+ i höst. Förhoppningsvis får den premiär i Sverige omkring samma tid.