I serien, från tidiga 2022, möter vi Justin Jedlica, en bögsnipig plastikopererad figur som gjort sig känd som ”den levande Ken-dockan” och som lever i ett throuple. Han får sällskap av fåniga YouTubern Brennen Taylor, naiva straighta 21-åringen David Batra, skrytiga fotografen och gympapåsemunnen Darren Tieste, tjafsigt självgoda bögonbrynsbäraren Murray Swanby, och så Justin Bieber-2016-look-a-aliken Landon Wetterstrom som har massor av pengar men mest bara har sina looks att förlita sig på, och en obehaglig förmåga att tända till när- och varsomhelst.

Ingen av seriens huvudfigurer känns vidare intressant eller sympatisk, utan de rollerna tillfaller istället bifigurerna Nick och Hannah. Nick är Murrays ex Nick, en Andrew Christian-modell (ofcourse, detta är West Hollywood) som Murray kallar klängig men som mest framstår som gullig och vettig. Hannah är tjejen som seriens snyggaste kille David, såklart straight, inte vill binda sig med trots två års dejtande. Båda två finns med i periferin och ger i alla fall serien lite äkthet.

För detta är en riktigt dålig ursäkt till reality, en extrem budgetvariant och gjord av någon som inte alls kan hantverket. ”Synkarna” är uselt ljussatta och säger sällan något och avsnitten fylls ut med alldeles för många och långa sekvenser med folk som dansar och höjer sina röda spritmuggar som klippts ihop med arbetsbeskrivningen ”ljudsätt-partyscen-med-generisk-musik”. Man återanvänder till och med klipp i samma avsnitt bara för att fylla ut. Det blir liksom inget flöde i berättandet.
Som dessutom också är ologiskt och taffligt. I ena avsnittet är folk bästisar för att i avsnitt två tokskrika på varandra. Snubbarna får utbrott av minsta lilla grej och det blir alltför påtagligt att de inte är bra skådisar som klarar av att upprätthålla charaderna de fått i uppgift att spela ut framför kamerorna. Att liksom stå och småle när man ska spela upprörd över att ens flirt hånglar med någon annan håller inte. Och serien har nog den sämst iscensatta ”1920-tals”-festen någonsin…

Serien släpptes på lilla streamingtjänsten Crackle i januari 2022 och på dess wikipedia-sida står det att ”Men of West Hollywood vann tredje pris 2022 for Marketing of a New Series at the Cablefax Faxie Awards”. Ja, det säger väl allt.

Serien bjuder i alla fall på en liten bonus för oss som kan vår Sean Cody. ”Brysen”, som här heter ”Dan”, och stöter på allt ifrån kompisars mammor till ex-pojkvänner till huvudkaraktärerna.

Som bög vill man ändå titta igenom detta, men Men of West Hollywood är på inget sätt en rekommendation.

Serien ska icke förväxlas med MTV:s The Real Friends of WeHo som kom tidigare i år, med bland annat Drag Race Canadas Brad Gorieski och koreografen/artisten Todrick Hall

´