Det är All or Northing för skånska dragstjärnan Sharday, som efter veckans föreställning med just nämnt namn, slutar producera shower och satsar på nya uppgifter. Den 7 juli är det en sista ”showtime” på Moriskan i Malmö – mitt under Malmö Pride.
– Jag har arbetat med att producera shower i stort sen jag började med drag och känner att jag behöver en paus. Jag behöver få lite andrum när det kommer till själva producerandet, och bara få vara i det kreativa och landa i allt jag har gjort. Det är klart det är vemodigt, men samtidigt vill jag lyssna till min inre röst som säger att det är dags för en välbehövlig paus.

Sharday kommer att fortsätta med drag, fast med fokus på det kreativa och göra andra uppträdanden som prioriterats bort på grund av det hårda jobbet med de egna showerna.  I All or Northing blir det fartfylld show, vass humor, skrattframkallande tävlingar och massa galenskaper, men även personliga reflektioner.
–  Jag kommer lyfta ämnen som ligger mig varmt om hjärtat och hoppas att min resa kan hjälpa någon annan på vägen att hitta inre ro. Det känns som ett bra sätt att avrunda alla mina år av produktioner och fira min egen personliga utvecklingsresa.
Och första gången blir det två specialguests, Venuz Verze och Kendi Cane, så har man inte sett någon av de tidigare showerna så är det dags nu!