Det var i en scen under kvinnornas resa till Montana då nykomlingen Jennifer Pendantri och Taylor Armstrong pratade sexualitet som Armstrong öppnade sig. Hon berättade då att hon var tillsammans med en kvinna i fem år innan hon träffade sin dåvarande make Russell med vilken hon har dottern Kennedy.
– Många blir överraskade av att jag är bisexuell eftersom stereotyper existerar. Det är inte något jag skriker ut men jag är öppen för alla som älskar, sa Taylor Armstrong i programmet som i Sverige kan ses på C More/TV4.

Taylor Armstrong är ny i The Real Housewives of OC, men inte inom programformatet. Under sex säsonger var hon med i The Real Housewives of Beverly Hills men hoppade av i samband med att hennes make Russell tog livet av sig. Paret låg i skilsmässa efter att det kom fram att Russell misshandlat Taylor, och kort därefter hittade hon honom död i hemmet då han hängt sig.

Taylor Armstrong är också bekant för många sociala medier-användare då en scen ur Beverly Hills-serien klippts ihop med en katt och blivit en populär meme.

Taylor Armstrong är inte den första HBTQ+iga ”housewifen”.  2020 kom Braunwyn Windham-Burke, också från OC-serien ut som lesbisk och Brandi Glanville från Taylors gamla serie The Real Housewives of Beverly Hills har också berättat om sin bisexualitet.