I natt fick Backdoor finbesök då Lollapalooza-aktuella Lil Nas X dök upp för att regnbågsfesta i Stockholm. Under natten mot lördag hälsade Lil Nas X på klubben under Tele2 med ett stort sällskap. Backdoor/Blue Oyster-bossen Navid Kabiri var värd för hela gänget på närmare 20 personer och passade på att ta en selfie med den miljardstreamande HBTQ+ikonen.

– Jag fick ett samtal igår från hans folk om att Lil Nas X vill träffa mig och besöka mina ställen. Han är så välkommen sa jag och fixade bilar till hans tre livvakter, tio dansare, stylist och honom. Så först tog jag dem till Blue Oyster där vi drack en massa champagne, och sen fixade jag en VIP-hörna åt dem på Backdoor.
Men Lil Nas höll sig inte bara på VIP-delen på Backdoor utan var ute och dansade med folk.

-Han brukar inte dansa till pop och Eurovision i vanliga fall, men hade jättekul och var öppen och snackade med folk. Däremot rådde det fotoförbud så det blev inga selfies. Men jag fick ta en i alla fall (skrattar).

Hur var han?
– Väldigt lugn och lite tillbakadragen, och gullig.

Är detta det största besöket Backdoor haft?
– Ja kanske det, vi har ju haft många kända namn genom åren och Alexander Skarsgård är en stammis, men detta var stort. Men snart är Madonna i Sverige och då ska jag få henne till Backdoor. Och snart är det Pride och då kommer det några stora kända artister till Backdoor. Håll utkik efter info snart!

Lil Nas X spelar på stora scenen på Lollapalooza kl 21.15 i kväll.