Under onsdagen dj:ar Fanny Andersson, och på torsdagen den 3 augusti firas den officiella schlagerdagen på temat ”Schlager & sangria” med sangriainspirerade sommardrinkar samtidigt som Patrik Hiltunen (Soap bar, kryssningar, fjällvärlden) kör schlager.
Fredagen innebär finbesök av internationellt kända dj:n Alex Moreno som kör sköna beats och på själva paraddagen kör man brunch i Restaurang Anglais 12-17 för 445 kronor. Självklart firas paradtåget med en bartömning 12-23 i terassbaren, även då med dj. Denna dag erbjuds alla med inträdesarmband till Pride Park 15% rabatt på barnotan!

Scandic Anglais är inte enda hotellet inom kedjan som Pridesatsar: Scandic Grand Central kör Pridehäng varje dag och under paraddagen, den 5 augusti, kör Haymarket by Scandics Paul´s Pridelunch med utsikt över paraden.
– Vi på Scandic står för allas lika värde och har sedan många år vår viktiga värdering BE YOU som en av de starkaste drivkrafterna inom bolaget. Vi arbetar med mångfald och inkludering under årets alla dagar och vet att det är en viktig fråga för våra medarbetare, därför är vi stolta över att stötta organisationer som arbetar för allas lika värde. I år har vi ett viktigt samarbete med QX som vår strategiska partner. Under hela året, och lite extra under sommarens Prideveckor, hyllar vi regnbågssamhället när vi bjuder in till aktiviteter på flera av våra hotell i landet, berättar Maria Valentin, distriktsdirektör Scandic.