Cooper själv spelar huvudrollen medan Maya Hawke (Stranger Things) gör Jamie Bernstein, Michael Urie (Ugly Betty) gör Jerome Robbins och Matt Boomer spelar en klarinett-spelare som Bernstein har en flirt med. Nu är första teasern släppt och i den syns Cooper som Bernstein kela med Gideon Glick, som spelar Tommy Cothran, innan Carey Mulligans fru upptäcker dem.

Filmen, som har premiär senare den 20 december på Netflix, hamnade nyligen i blåsväder då den kritiserats för att Bradley Cooper i rollen som judiske Bernstein burit en näs-protes under inspelningarna. Detta har uppfattats som anti-semitiskt och flera X (tidigare-twitter)-användare menar att näsan gjorts större än nödvändigt och att man därigenom skapat en nidbild av en judisk man. Bilder på Cooper och Bernstein har lagts upp där nässtorleken jämförs, och Coopers ”originalnäsa” ses vara mer lik Bernsteins dito.

Men kritiken har fått mothugg av Bernsteins barn Jamie, Alexander och Nina som i ett gemensamt uttalande säger att Bradley valt smink för att förstärka likheten med deras far och att de är helt okej med det.