Hur går det, blir det nån fullängdare från dig?
-Jag är inne i ett skönt flyt och har tre-fyra idéer som jag jobbar på just nu. Vi jobbar mot en platta i förhoppningsvis maj, och har bara en låt klar än så länge. Jag ser nog bara Close Up som den enda låten som är klar. Soundet har blivit svängigt och dansigt, och jag har inspirerats mycket av Michael Jackson. Lyssnar man noga kan man höra influenser från hans odödliga musik.

Hur har responsen varit efter att låten spelades upp i radio igår?
– Jag var skitnervös och vågade knappt kolla på twitter. Men mina fans verkar gilla den. Och mina polare tycker att det är det bästa jag gjort. Till och med mina föräldrar, är positiva. Dom är de mest kräsna, de har aldrig varit så här ”du är bäst vår lilla prins” (skrattar). Men det är nog därför jag kämpat så hårt också. Jag känner väldigt starkt för den här låten.

Du är lite avklädd på omslaget, vad är tanken med det?
– Idén går igen i videon och det var min idé. Det är en väldigt originell story om en tjej som jag vill ha men inte kan få (skrattar). Hon löses upp till sand och det försökte vi fånga på omslaget.

Vad händer närmsta halvåret för dig?
– Det blir en hel del tv och förhoppningsvis en ny singel och en massa andra spännande projekt…

Hur låter låten du ska tävla med i Melodifestivalen nästa år?
– Hahaha. OM jag ska vara med i Melodifestivalen så måste jag hitta rätt låt. Och det har jag inte gjort än. Men ska jag vara med så ska jag vinna. Jag är tävlingsmänniska och vill känna att jag har ”The Song”.