RFSL Dalarna arrangerar mellan 8-9 september Falun Pride och en av punkterna under regnbågshelgen är ett samarbete med lokala rederiet M/S Slussbruden där Madame Heinz kommer för att medverka på en Pride Kryssning i den lokala skärgården i Falun den 8 september.

– Madame Heinz kommer att bjuda på en skräddarsydd show med bitter satir, skönsång och en och annan surprise, berättar Stephan Lundin som satt ihop kvällen.

– Jag fick frågan om jag kunde hjälpa dem att skapa ett event som kunde bli en tradition för framtiden i samband med Pridefestivalen i Falun. Att valet blev just Madame Heinz var ganska enkelt, då hen är, enligt mig, en sån ”komplett artist”. Hen har sången, outfiten och  har en enastående förmåga att fånga och underhålla vilken publik som helst- oavsett forum. Man får helt enkelt, mycket för biljettpengen!
Det blir en helafton på båten med räkfrossa och gästerna kommer bjudas på nya som gamla shownummer, några specialgjorda just för denna kryssning och det planeras också en liten Quiz a la Madame. Musikaliskt blir det roliga, satiriska musikallåtar, schlagers, disco och en och annan opera ton!
Vid kaj igen fortsätter festen på den lokala klubben Rockers med just Madame Heinz och Dj Jimmy som inviger nya konceptet Klubb Regnbåge, tänkt att arrangeras en gång i månaden.