På onsdag nästa vecka, den 6 september, är det ”Bingo Hysteria” på Hotel Kung Carl med Leo B, Miss Petterson och Apan Olle. Det blir klassisk bingosnurra och fantastiska priser, och skulle det bli oavgjort väntar rockringsrace eller klackrace, ett måste för de modiga – balansera i höga klackar.

– Det blir bingohysteria med mig, Miss Petersson och apan Olle med supporting act by Dj Cool Gubbe. Det är det första bingot ever nere vid Stureplan och vi kör utan entré, gratis bingobrickor och fina priser till vinnarna från klockan 19.00. Sång, bus och tjofadderittan utlovas, och Gud vet vad Miss Peterson hittar på, berättar Leo B.

Varför Hotel Kung Carl?
– Jag har jobbat för Daniel Boudal och Martin Blix många gånger som är ansvariga där, och jag dj:ade där under Pride-paraden. Då pratade vi om att hitta på något i deras bakficka, för de har sett vad jag gör och tycker det är kul. Jag gillar ju Stureplan, har varit massa på Spy Bar i flera år. Det blir en blandad publik, med lite AW-känsla innan.

Det är ju bingo där man vinner på sin bricka, hur kan det bli oavgjort?
– Det blir lite fel ibland (skrattar), så då kör vi rockringsrace som utslagstävling. Eller klackrace.

Blue Oyster har ju också bingo med Gretchen på onsdagar, varför kör ni samma dag?
– Det blev bara så. Bakfickan har massor av saker som händer de andra dagarna och detta blev den här onsdagen. Men det är nog lugnt. Jag brukar ju busa på Blue Oyester, och Gretchen är dökul under sina onsdagar. Det finns plats för oss båda och jag har ju hoppat in när Gretchen inte kunnat, och jag hoppas att jag och Miss P får komma tillbaka med vår julshow.