Få Paradise Garage-kvällar är så populära som när de fixat till en Sportfest. Den europeiska gayklubbstrenden att dansa och festa loss i lite sexiga fotbollsshorts har sugits upp även av SLM där regelbundna sportfester fixas.
Men i natt – go vänner – tar Paradise Garage det hela till en ny dimension. I kväll är det inte bara samma gamla vanliga klubbfolk som bytt kläder för en temakväll, utan ikväll är det riktiga idrottskillar och tjejer.
Såna som inte har fotbollsdojjor för att det är trendigt utan för att de faktiskt använder dem för sitt syfte på fotbollsplan.
Stockholm Snipers, med sina olika sektioner slår sig denna kväll samman med rugbykillarna i Berserkers och simmarna i Dolphins för att fira av 2013 års säsong och samtidigt ragga fler att börja ägna sig åt sport med andra bokstavsbarn.
Att dessutom en del av entrén går till idrottsföreningarna gör festandet till en riktigt god gärning!
På scen står undersköna Anton Ewald och musiken för de som fokuserar på dans levereras på stora golvet av kvällens houseiga trippel toeloop PamelaBernhardJonas i Basement blir det schlagersurprise med dubbel lutz-killarna Daniel & Olle och så styr såklart Makkan i en enkel flip i Panoramabaren.
För de som vill klubbhoppa rekommenderas att starta på Torget, Side Track, nya Bistro by Adam och såklart SLM där det är öppet hus med insamling till vaccinstudien HIVis i samband med morgondagens World Aids Day. På natten är Zipper öppet igen efter skrämselhickan som skapades för några veckor sedan då vi alla fick veta att nu var det sista gayversen som sjungits på Kungsholmen. Men som Lill säger om operadivor, ”i det här läget tror man att kärringen är död, men man bedrar sig för dom tar sig”.