Den 22 september är det premiär för Gretchens Dragbingo på Scandic Europa i Göteborg, för att sedan fortsätta på tisdagar framöver.
– Jag har länge spanat på deras lobby då den påminner mycket om The Blue Oyster. Det finns bord om man behöver det men även många sköna soffor att sjunka ner i koppla av. Så nu blir det så här: Vi ses i lobbyn och drar igång två omgångar med bingo och fina priser till vinnarna, och att spela är gratis. Första spelet är kl 19.30 och andra 21.00.

Vill man, kan man komma redan kl 18.00 för mat och dryck till bra priser, säger Gretchen, som samtidigt rullar nummerbollar på stockholmska Blue Oyster om onsdagarna med stor framgång.

– Det roligaste med att vara bingovärdinna är att jag vet lika lite som publiken hur kvällen kommer att gå! Jag får improvisera helt fritt och använda den sjuka hjärna jag begåvats med. Det känns som att vi gör kvällen tillsammans och allt kan hända på en bingokväll!

Du har ju kört på Blue Oyster ett tag nu, hur sammanfattar du året som bingovärdinna?
– Vilka magiska kvällar onsdagarna är. Jag tror jag har lika kul som deltagarna och det är verklig festlig stämning hela vägen. Det är som mitt hem i Stockholm. Kort sammanfattning; Ren och skär lycka!

Vem skulle du vilja se sittandes i publiken på Scandic Europa med en bricka? 
– Kronprinsessan kanske? Eller Håkan Hellström.

Är det specialpriser denna kväll i baren och matsalen, och måste man uppge nån kod?
– Det är specialpriser både i matsalen och i baren och allt man behöver uppge är att man ska spela bingo. Det ska vara enkelt att ha kul!