Nu på lördag den 28 oktober är det Moxy Hot Halloween. Förra årets fest var en storsuccé och det finns inget som talar för att denna ska bli sämre. Enligt Moxy-Anna är det ”gå all in” som gäller: Att spöka ut sig eller klä upp sig precis som man vill.


Dj Fride

– Jag längtar efter Moxy Hot Halloween. Det är alltid så kul och våran absolut bästa fest efter Pride och en fest där man faktiskt får gå fram till tjejerna och fråga om dom vill ha ”trick or treat?”.
Dj Austinat Oslo

– Halloween är den perfekta queer-holidayn och äntligen får jag uppleva Moxy Hot Halloween. Jag tar med spooky remixar” från Oslo.

Dj Pamela
– Jag är supertaggad då jag vet att denna fest är en av årets höjdpunkter både för oss som dj:ar och för de som dansar. Jag kommer direkt efter Madonna-konserten och gör en Madonna-tribute i mitt set.
Dj Niki
– ”Jag står redo med kostym aldrig förr sa chic, backslick förberedd på årets största kick. Jag utlovar förtrollande musik som kommer att locka alla hit med en outtömlig törst och aptit. Men frågan är vad du väljer denna kväll? Blir det trick, eller blir det treat?”
Cissi Ramsby (karaoke)
– Jag kör en skrämmande rolig karaoke i vanlig ordning. Jag hoppas att alla bjuder på sitt bästa nummer och har öppet lite längre också så jag hoppas att alla får sjunga. Jag är otroligt peppad för blir det minsta likt förra året så kommer det bli otroligt…
Genia Bennet Snickars (fotograf)
– Det är fantastiskt kul att plåta på Moxy! Jag hoppas att alla visar sig från sin läskigaste sida.
Anna Högkil (Queen Moxy)
– Jag har beställt en skelettdräkt och vi får se om den hinner komma fram. Men oavsett så är jag där med min bästis Maria Lamke. Vi har en liten pop-up shop i foajen med vårt nya märke ”So damn gay” med tischor, sweatshirts, munkjackor och annat snyggt.

Kom och kolla in, och prova! Hela kollektionen kommer också finnas på shop.qx.se.