Naomi, som är grundaren av Equal, såg ett behov på klubbscenen att hitta ett koncept som passar alla målgrupper. På Equal är alla välkomna.
– Vanligtvis är det bara för killar eller för tjejer, men det här är för alla. Det som är speciellt med Equal är att det är för det mesta urban musik. Det finns HBTQ-klubbar men för det mesta spelar de schlager och house, säger Naomi

Naomi vill med hjälp av Equal bryta alla normer och barriärer som finns.
– När det kommer till “people of color” vill vi dra in dem mer i HBTQ-världen och få dem att känna sig trygga och relatera till musiken, säger Naomi.  

Naomi har också tillsammans med sin vän Nikeisha gått ihop i ett samarbete med Taxi Stockholm för att öka säkerheten vid hemfärden. I somras var Nikeisha med om trakasserier när hon åkte med en Bolt-taxi. Hon pratade med sin flickvän i telefon på väg hem när incidenten hände.
– Jag sa något i taxin om att ”du är min flickvän och vi ska på Pride” och tänkte inte på att chauffören lyssnade, då vänder han sig om och skriker ”Du är haram”, har Nikeisha tidigare berättat i en intervju med QX.

Chauffören ska sen ha slitit ut henne ur bilen medan han skrek att hon var smutsig, äcklig, att hon borde dödas.
Taxi Stockholm ska ha visat sin empati till Nikeisha efter händelsen och skrev att de beklagade det som hade hänt trots att det var med Bolt. Taxibolaget erbjöd sig sen som samarbetspartner när de hörde om nya Equal. 

Tillsammans med Taxi Stockholm ska de öka säkerheten vid hemfärd från kommande klubbevent för Equal.
– Det känns jättetryggt att ha Taxi Stockholm på plats som också har värdar  som eskorterar en till taxin, säger Nikeisha. 

Den 28 oktober klockan 22-03 slår dörrarna upp på Le Rouge. Temat är Halloween och alla HBTQ-personer och allierade är välkomna. Till den bästa Halloween-utklädnaden väntar fina priser.

Biljetter går att köpa HÄR