I fredags var det premiär på Netflix på nya säsongen av Selling Sunset. För oss som följt serien så vet vi att Chrishell Stause, såpastjärnan som blev mäklare, är ihop med icke-binära artisten G Flip. Och Stause tänker inte finna sig i att hennes partner benämns med fel pronomen.

Under en het diskussion med Stauses ex-pojkvän Jasons nya flamma Mary-Lou Nuerk benämner Nuerk G Flip som ”her” när G Flip föredrar ”they/them” som pronomen. Detta faller inte i god jord hos Stause som genast tillrättavisar sin lunchdejt.

– Min partner är icke-binär och använder they/them som pronomen, det är rätt enkelt. Det är visar djupet av din och min relation, att du inte vet vilket pronomen den mest viktiga personen i mitt liv har. Det är lugnt, men min poäng är att du inte känner mig. Jag kommer inte att bli din vän, och jag har inget gemensamt med dig.

The Oppenheim Group-mäklaren Chrishell Stause och artisten G Flip gifte sig i maj i år efter att ha varit ett par i ett år. Paret fick nyligen uppmärksamhet då de till Halloween klädde ut sig till Troye Sivan och Ross Lynch från videon till Sivans hit One of Your Girls. Stause bär då en bröstplatta i silikon för att föreställa den barbröstade hunken Lynch, och G Flip är Troye Sivan i drag.

Nya säsongen av Selling Sunset rullar på Netflix nu.