Berätta om videon till Pony?
– Den är gjord av Joakim (jkfphoto.se) som även tar många av våra pressbilder. Han är fantastisk både som vän, fluffer och arbetskamrat (skrattar) Låten är en inbjudan in i vår värld, en hyllning till alla clubkids och exklusiva människor där ute och självklart PONY. Vad det betyder får ni klura ut själva…
– Videons story är hur vi kidnappar vår producent Ebesohn och sakta förvandlar honom till en av oss. Sen blir det också en skamlös kavalkad av några av våra favoritoutfits såklart!

Vad inspirerar er stilmässigt?
– All styling, hår och makeup sker alltid av oss själva. Vi är perfektionister och hade inte vågat överlämna det till någon annan, möjligen skulle Robin Werner från Cabaret Moulin få göra vår make för att han är ”kickass”. Vi studerar arkitektur respektive grafisk design så mycket inspiration hämtas därifrån. Men ska vi nämna någon enstaka så är det självklart Bea Åkerlund, the Queen of styling.

Var skaffar ni era outfits?
– Vi gör allting själv, varenda nit och strassten har en droppe blod på sig. Vill man göra något unikt får man jobba för det.

Hur hör Duo Raw ihop?
– Vi är ett par, och har varit tillsammans i snart fem år. Vi förlovade oss förra året.

Det senaste årets har ni synts överallt, var hittar man er oftast?
– Svettandes och gråtandes framför symaskinen eller piskade av ilsken passledare på gymmet. Vi är också hustroll på Club Queer och Pepes Bodega, och flänger ofta runt i våra 30 resväskor och undrar var vi är.

Ni plåtades av legendariske Mike Ruiz, hur kom det sig?
– Vi var i NYC och välte staden i somras, när våra vägar korsades och tycke uppstod. Plötsligt stod vi i New Jersey och svettades i 40-gradig värme i full kostym på Mike och Martins gräsmatta och blev fotade. Mike är precis så fantastisk och supermacho som man tror. Vi håller fortfarande kontakten.

Vem är ert mest kända fan?
– Det skulle väl vara Mike Ruiz och V-skådisen och artisten Jane Badler. Men vi är väldigt stolta över att ha bland annat Amanda Lepore och Bea Åkerlund som följare på instagram. Och superdrugan Manilla Luzon delade precis vår video på Twitter. Det känns som en bekräftelse på att vi gör något exceptionellt!

Är PONY typisk för Duo Raws sound?
– Låten är skriven av oss och producerad av Ebesohn som i vårt tycke är övergrym. Soundet i PONY är the RAWboys rakt igenom. Vi jobbar redan på vår nästa låt som kommer att vara lite mer radiovänlig…