Efter åtta år med utsålda nyårsfester på Nalen är Frauke och hennes vänner äntligen tillbaka, redo att kasta sig in i ett nytt och nyårsfirande efter corona. Det blir ett kalas med nattklubb, show och möjlighet till trerätters middag plus show för de som önskar.

Nalens tre lokaler och två våningar kommer att förvandlas till en retrodoftande, vild, queer, färgglad och glittrande sfär. Tillsammans med Mercury Presents, även känd som Alexander Luttley, Londons största kabaret-konferencier, kommer de att skapa en kväll fylld med drag, burlesque, cabaret och överraskande performance-akter från några av Europas största artister.

Den mångfaldiga line-uppen består av livejazz av Janne Sjöbloms Trio, soulblandad pop med bandet Överste Hathi, och svenska dragstjärnorna från kollektivet Tuck O´Hej. Dessutom kommer Polens största burlesque-artist och aktris, Betty Q och draglesque-stjärnan Pom-Pom Grenade och det tillkommer fler överraskningar.  

Nyårsfesten kommer att vara en explosion av liv och glamour, med en unik blandning av queer scenkonst och sexighet, lovar Fräulein Frauke. Temat för kvällen är ”Crystal Ball”, vilket innebär maskerad, vintage, epok, fest, gala, glitter och kristaller med inspiration hämtad från astrologi, tarot, mysticism och vintage drama.

Publiken spelar en central roll, och arrangörerna ser fram emot en kreativ samling människor som verkligen kommer att göra kvällen och festen till något alldeles extra
– Vi ser mest fram emot att vi alltid har en så kreativ och fantastisk publik. Våra ledord är ”Come as you want to be” och ”Consent is sexy”, säger Fräulein Frauke.