Måns Zelmerlöw leder
QX Gaygala 2014

Här är han – killen som ska leda Gaygalan 2014 – Måns Zelmerlöw.
Efter tre allsånger på Skansen är det nu dags för det riktiga kraftprovet för Måns Zelmerlöw. Nämligen att leda den 16:e upplagan av QX Gaygala. Han har varit på flera Gaygalor genom åren, och både uppträtt och prisats, men nu tar han alltså steget ut och ska med varm hand leda artister, vinnare och publik genom årets Gaygala.
– Det känns otroligt ärofullt och kul att få leda Gaygalan. Och samtidigt skitläskigt, säger Måns. Jag har haft några av mina roligaste kvällar på Gaygalan så jag tänker gå ‘all in’ för att det ska bli lika galet bra som det brukar vara. Vi spar inte på krutet i år. Det är ju mycket hemlighetsmakeri med Gaygalan och vi går inte ut med några namn på artister eller prisutdelare i förväg, men de jag vet kommer är Nilla och Priscilla men ingen från Barilla…

Samtliga nominerade i kategorin ”Årets Homo, bi och trans”, Peter Jöback, Rickard Söderberg, Nilla Fischer, Robert Hannah och Erik Rapp, kommer att finnas på plats på galan.

Gaygalan hålls på Cirkus i Stockholm, måndag den 3 februari 21.00 och spelas in av TV4 som visar den lördag den 8 februari 21.30. Ett fåtal biljetter finns kvar på ticnet.