Den nya lokalen ligger på Hornsgatan 62 och är ingen ny adress för regnbågspubliken. Flertalet aktörer har anordnat fester här genom åren, bland annat den populära Underklädesfesten under Stockholm Pride.  Men ikväll är det dags för MILQ att prova källaren, och då med nytt koncept.

– Vi har gått ut hårt den här gången och sagt att vi vill göra MILQ för bögar, bi-killar och manliga supporters. Vi tycker att det är det som behövs på klubbkartan. Det blir en annan dynamik då, säger Alexander Erwik, en av MILQs grundare.
Och killkonceptet verkar bli en lyckad strategi då Alexander berättar att man nu sålt fler förköp än någonsin, och det är 100 % killar som köpt förköpsbiljetter.
– Den här lokalen och MILQ som koncept ikväll blir betydligt mer underground. Det blir mörkt och svettigt och historiskt gillar ju bögar sånt, säger Alexander Erwik

Men kommer ni neka kvinnor i dörren?
– Nej, vi nekar ingen. Så jobbar inte vi. Men just nu har vi bara män på gästlistan och bara män bland biljettköpare, så vi ser redan nu att det blir killigt ikväll. Men vi älskar tjejer. Det är bara inte MILQs primära målgrupp, säger Alexander Erwik.

Under kvällen bjuds det på en ”sexy santa contest” där vinnaren vandrar iväg med priser för ”tusentals kronor”. Det blir bland annat priser från Torso shop & massage, So damn gay, Haga Tårcompani och bageri, Dick fashion och Il siciliano. Och ja, man kan anmäla sig till tävlingen på plats.
– Är du en sexig karl som dragit på dig en tomteluva så räcker det. Det finns gott om gäster som gärna kommer och hoppas på bara hårda klappar. Vi vet andra som kommer gå betydligt längre med sin outfit. Vi har haft hög ambitionsnivå bland gästerna på MILQ hela tiden, säger Alexander Erwik.

Det är inte bara lokalen som är ny, eller att klubben vänder sig specifikt till killar. Även en ny känsla kommer märkas ikväll.
– Vi har behållit de bra sakerna med MILQ. Som att Imaa queen, men nu som Adam Spjuth, leder tävlingen ikväll. Däremot har vi ingen dragshow ikväll, det kommer säkert återkomma. Men ikväll testar vi något annat.

Förköp finns för 155 kronor https://milq-8-december-naughty-or-nice.confetti.events,  i dörren kommer det kosta 190 sek (inflationspris), 22-03.