Prime Video-filmen Saltburn har blivit en riktig snackis och de virala succéerna haglar. Slutscenens soundtrack Murder on The Dancefloor med Sophie Ellis Bextor ligger just nu tvåa på brittiska hitlistan, och Rosamund Pikes repliker som mamma Elspeth valsar runt i sociala medier.

Men mest omtalad är kanske den berömda badkarsscenen där Barry Keoghans Oliver först smygtittar på hur hans kompis Felix (Jacob Elordi) runkar i badkaret och sedan lägger sig i det och intar det som är kvar i botten av baljan…

Klipp på hur olika människor reagerar på den originella scenen florerar i massor i sociala medier, och nu berättar filmens scenograf Suzie Davies
i en intervju med tidningen Business Insider vad det var som Barry Keoghan slurpade i sig.

Yogurt med lite mjöl och lite vatten”, berättar Davies och avslöjar att scenen togs om fyra gånger innan regissören Emerald Fennell var nöjd.
– Det var olika slurps varje gång han gjorde det, säger Davies i intervjun.

I intervjun berättar Davis också att det inte var helt lätt att hitta ett badkar som passade den 195 cm långe skådespelaren Jacob Elordi. Och när de väl hittat rätt badkar visade sig det vara för tungt för huset som filmen spelades in i. Så man lät tillverka flera olika badkar, alla i glasfiber så att scenen kunde spelas in.

Inget av badrummen i Drayton House, som ligger i Northamptonshire, England och har 127 rum, passade heller för scenen. Så Suzie Davies lät ett av sovrummen bli badrum och få kakelgolv så att scenen kunde spelas in på plats. Och rumsdoften var viktig. Det skulle nämligen dofta av Felix after shave i alla rum så rummen sprayades så att rätt doftfeeling skulle infinna sig. Vad det är för after shave förtäljer dock inte historien.